hovedmeny
 fremside 
 artikler 
 pekere 
 avstemninger 

  seksjoner
 dagens vits 
 elektronikk 
 disney 
 et lite eventyr 

  akuratt nå
 1 aktiv bruker 
 8. August 2020 
 08:07:05 

 

ole brumm - kjenner du vennene hans?

Ole Brumm
Ole brumm den lille elskelige bamsen har en herlig blanding av barnslige uskyldighet og eventyrlyst i seg. I hundremeter skogen kan han finne stadig nye ting å undre seg over. Den godhjertede og naive bjørnen kaller seg selv en bjørn med veldig liten hjerne, men når det gjelder å finne honning kan han være ganske oppfinnsom. Som for eksempel den gangen han lånte Christopher Robin's balling for å fly opp til biene i et tre, og trodde han var forkledd som en liten sort regnsky. Ole Brum er gavmild og omtenksom. Da Christopher Robin utropte han til helt etter å ha reddet Nasse Nøff fra å drukne i elven, ble Ole Brum veldig stolt av seg selv. Og da han oppdaget at Nasse Nøff gav fra seg det kjære huset sitt til ugla, spurte han om Christopher Robin om de kunne gjøre om en-helte-fest til to-helters-fest. Et av hans favoritt uttrykk: "Det kommer nok av at jeg er så glad i honning."


Nasse Nøff
Nasse Nøff er Ole Brum's beste venn, og han føler selv at han ikke er særlig tøff, men han er mye modigere enn han tror. Nøff føler seg ofte litt urolig og engstelig, men om han får summet seg litt, blir han likevel med Ole Brum på alle eventyrene hans. Da han gav bort huset sitt til ugla, og bursdag's ballongen sin til Tussi, for å muntre han opp litt, beviste han en gang for alle at han har et varmt hjerte, og det er ikke tvil om at han er en edel og fryktløs liten kar. Et av hans favoritt utrykk: "Det er vanskelig å være modig, når man bare er et lite dyr."


Tigergutt
Tigergutt finnes det bare en av, det er det ingen tvil om. Hans strålende humør og hans særegenhet blir elsket av alle. Bortsett fra Sprett da, han synes ofte at det kan bli for mye av det gode. Tigergutt tror at alle har det like morro som han selv, og han glemmer ofte at han irritere andre. Særlig med hoppingen sin. Ofte kan han skryte litt, og selvtilliten er det ingenting i veien med. Og noen ganger havner han i de rareste situasjonene som følge av dette. Som den gangen han spratt opp i et høyt tre, for å imponere Kengubarnet, bare for å oppdage at tigrer ikke liker seg i høyden, og at han ikke kan klatre ned igjen, fordi halen kommer i veien. Et av hans favoritt uttrykk: "Det beste ved å være tigergutt er at det bare er en av ham."


Tussi
Tussi forventer ikke oppmerksomhet og oppfører seg som en einstøing, men han vil gjerne være med de andre. Han kan fortelle vennene sine at han har bursdag bare fordi han vil ha selskap, gaver og kake med lys. Hans stahet er velkjent, og han beviste det da ugla mistet huset sitt og Tussi frivillig gikk ut for å lete etter et nytt, selv om det sprutregnet og hele Hundremeterskogen nesten var oversvømt. Tussi har nesten alltid et trist uttrykk i ansiktet, og en mørk regnskog følger etter han overalt, selv om himmelen er blå ellers. I veldig sjeldne øyeblikk kan han vise litt entusiasme, som da Nøff gav han en ballong i bursdagspresang. Et av hans favorittuttrykk: "Ikke bry dere om meg, ingen andre gjør det."


Petter Sprett
Petter Sprett eller Sprett som han ofte blir kalt, er en praktisk anlagt fyr som liker å ha det ryddig, i orden og alt under kontroll. Han ser seg selv som den mest fornuftige figuren i Hundremeterskogen, og han kan være ganske utålmodig og sjefete av og til. Det er jammen godt at vennene hans aksepterer han som han er. Sprett tilbringer mesteparten av tiden med å dyrke grønnsaker, men han kan også være leken. Han setter pris på stillheten i skogen og misliker sterkt alle forstyrrelser. Et av hans favorittuttrykk: "Å nei, å nei, å nei."


Christopher Robin
Christopher Robin er det eneste mennesket i Hundremeterskogen, og han er en liten gutt med en kjempefantasi. Selv om han er ung og naiv, virker han svært kunnskapsrik på sine venner. De spør ham om råd og praktiske løsninger, som f.eks. hvordan de skal feste halen til Tussi. Hvis det er noe som skal feires, er det Christopher Robin som arrangerer og som lager et tema for festen, akkurat som en-helts-festen. Et av hans favorittuttrykk: "Ole Brumm du må aldri glemme meg, selv om jeg blir hundre."
 
  linker
 ntavados.net 
 goof 
 kathrine og lise 

  
Carlsberg
Hansa
Lysholmer
Ringnes
Tuborg
Tou
Guiness
Budweiser
Husets
Holsten

 flere polls

copyright 2010 sobihob.no